Bříško Venduly Pizingerové už je pěkně vypouklé. Aby také ne, nastávající maminka se totiž nachází již v šestém měsíci těhotenství, a tak se pomalu, ale jistě blíží k poslednímu trimestru.

Nejen vzhledem ke svému pro těhotenství vyššímu věku chodí Vendula Pizingerová na pravidelné kontroly ke svému gynekologovi do pražské porodnice U Apolináře. A tam se jí přihodilo cosi takřka zázračného. „Dneska mi do auta přilétla vážka pro štěstí, když jsem šla z ultrazvuku!!!“ pochlubila se i fotkou Vendula, která to považuje za dobré znamení. Na stejné ruce, na které jí sedí tento ušlechtilý obří hmyz, je totiž vidět její tetování, které má shodou okolností také podobu vážky.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? 

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Vážka je klenot hmyzí říše, ráda je pozoruju. Myslím, že úplně nejvíc různých druhů jsem viděla na Baťově kanále ve Zlíně,“ neskrývá zakladatelka a patronka charitativní organizace Kapka naděje své sympatie k tomuto tvorečkovi. „A to je znamení, že je vše, jak má být a že je to zázrak zázraků,“ potvrdila pocit Venduly Pizingerové jedna z fanynek, která stejně jako ona věří, že setkání s vážkou přinese nastávající mamince i miminku tolik potřebné štěstí.

VIDEO: Vendula Pizingerová: Na dokument o manželovi nepůjdu. Co vzkázala Petru Svobodovi?

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Vendula Pizingerová: Na dokument o manželovi nepůjdu. Co vzkázala Petru Svobodovi? Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií