Na čiperného prince s břitkým smyslem pro humor si vzpomněla celá královská rodina. Vévodové z Cambridge Kate Middletonová (38) a princ William (37) pogratulovali Philipovi na Instagramu skromným přáním a několika vybranými fotografiemi. Philipův syn princ Charles (71) zas dojal všechny vzpomínkou z mládí, na níž s otcem brázdí na motorové loďce vodní hladinu.

Oficiální účet královské rodiny zase ukázal raritní snímky vévody z Edingburghu a královny Alžběty zamlada. Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) sice už sociální sítě sice nevlastní, Philipovi ale popřejí přes plánovaný videohovor a ukážou vládnoucímu páru i malého Archieho (1).

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Letos zažije vévoda asi vůbec nejkomornější narozeniny ve svém životě. Na pořadu dne je jen oběd s Alžbětou a večerní konverzac s potomky a jejich dětmi. Skromné narozeniny ale údajně nemají nic společného se současnou situací kolem onemocnění koronavirem; Princ Philip už jen rezolutně odmítá okázalé oslavy ve stylu své manželky, jež svůj speciální den slaví dvakrát do roka. On místo toho tráví čas s rodinou, nebo u dobré knihy.

VIDEO: Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou

Video
Video se připravuje ...

Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií