Chování Maroše Kramára, jehož si čeští diváci zamilovali coby moderátora zábavně-vzdělávací show Zázraky přírody, anebo jako otce Marka Lambory (25) v seriálu Slunečná, pobouřilo mnohé ženy. Jakmile se k němu mladá maskérka otočila, aby se mohla věnovat jeho kolegům, nejprve hladově zíral na její pozadí a poté neodolal a sáhnul si – několikrát ji pošimral přímo na zadečku. „Já bych to nedělal,“ napomenul ho moderátor Vladimír Voštinár (56). Kramár onu dámu přece jenom ještě jednou polechtal, což ostatní se smíchem nazvali „jednoprstým kontaktem“. Pak teprve svou nenechavou ruku přece jenom stáhnul - a ještě se přes ní sám žertem plácnul.

V době, kdy se takovéhle sexistické chování dá jenom těžko tolerovat, vzbudilo Kramárovo laškování velký odpor. Například známá slovenská novinářka Zuzana Kovačič Hanzelová (31) se pohoršovala nad tím, že si oblíbený herec patrně neuvědomuje, že již nesou uvolněná devadesátá léta, a nechápala, jak mohly takhle dehonestující záběry projít nejenom střižnou, ale i režií až na televizní obrazovky. Nyní se k celé aféře vyjádřila sama maskérka, dáma jménem Martina Glaserová, která s JOJkou spolupracovala už při relaci Nákupné maniačky.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

„Naše Inkognito mám opravdu velmi ráda, i díky lidem, kteří se na něm podílejí. Na každém natáčení vládne kamarádská atmosféra, známe se léta a možná i proto si hadači občas dovolí udělat něco, co je ve skupině kamarádů považováno za kamarádský žert,“ napsala podle magazínu Nový Čas Glaserová na instagram. To, že by se chování Kramára dalo považovat za sexuální obtěžování na pracovišti, si pohledná žena nemyslí. „Nechci tím teď znevažovat otázku diskriminace, ale myslím si, že celá situace je uměle nafouknutá. Stačilo,“ durdila se maskérka přes sociální síť.

Na rozdíl od Glaserové domovská televizní stanice této zábavné show, kde osobnosti ze světa showbyznysu hádají netradiční povolání svých hostí, vydala záhy po onom incidentu velice kajícné prohlášení. „Na natáčení relace Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnoha letech výroby tohoto formátu mezi tvůrci a štábem vznikly kamarádské vztahy. V Inkognitu se ženám opravdu neubližuje. Za sestřih po skončení relace se televize omlouvá,“ uvedla pro Mediahub.sk Katarína Gajdošíková, PR manažerka TV JOJ.

VIDEO: Finalistka Miss Dušková: Sexuální obtěžování!

Video
Video se připravuje ...

Finalistka Miss Dušková: Sexuální obtěžování! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Fotogalerie
72 fotografií