Zpěvačka se na sociální síti pochlubila fanouškům fotkou, na níž je zachycena, jak objímá partnera Makhmuda „Macha“ Muradova (30) na jakési cestě mezi poli. Před sebou má dvojice kočárek, v němž si hoví jejich malá dcerka. „Naše první společná procházka,“ rozplývala se na instagramu Bagárová.

Ta si už nějakou dobu přála být mladou maminkou, a tak je jasné, že si to nyní užívá plnými doušky. A dokonce i Muradov, který coby MMA zápasník jindy nahání drsným výrazem soupeřům hrůzu, se na snímku usmívá od ucha k uchu. Role novopečeného tatínka ho tak možná trochu změnila.

Procházka ale nebyla jediná kratochvíle, která malou Ruminku v posledních dnech čekala. Kromě toho se na ni přišli podívat i někteří příbuzní v čele s dědečkem Jozefem Bagárem (43). Ten se na sociální síti radoval už z narození své vnučky, která navíc přišla na svět právě na jeho narozeniny. Nyní se zase od dcery Moniky nechal natočit, jak drží vnučku v náručí, houpe ji ze strany na stranu a ještě jí pusinkuje malé čelíčko.

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Ruminka, moje milovaná,“ rozněžnila se ještě novopečená maminka a porotkyně SuperStar u dalšího snímku své dcerky, jak si hoví v růžové peřince v dětské postýlce. Zajímavé ale je, že na zmíněné fotce si miminko ručičkou zakrývá obličej. Trochu to tak připomíná gesto dospělých, když reagují na něčí blbost tím, že se plácnou do čela. Druhou ručku má pak Rumia skoro v oušku, což zase působí, jako by si zacpávala uši, aby mohla spát.

Nastavila se takhle malá princeznička úplně sama, aby měla klid na spaní, nebo jí snad obličejík zakryla maminka? Přece některé slavné matky tváře svých potomků před veřejností ještě drahnou dobu po porodu skrývají, a tak by Monika nebyla první ani poslední. 

VIDEO: Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství! Pavlína Horáková

Fotogalerie
71 fotografií