Pokyn »Kamera! Akce!« vydal režisér Dušan Rapoš (66) v krásném prostředí moravskoslezských Beskyd naposledy. Natáčení zkomplikoval koronavirus. „Naštěstí jsme měli natočeno devadesát devět procent záběrů už před vypuknutím koronavirové krize. Museli jsme změnit jen závěr filmu. Finále mělo proběhnout u moře, kam jsme ale nemohli odjet, a tak jsme přesunuli děj do Beskyd. A jsme za to nakonec rádi,“ svěřil se Rapoš, který tak svou manželku a zároveň spoluautorku scénáře Evu Vejmělkovou spolu s ostatními herečkami posadil do koňských sedel.

Varování pro chlapy

Děj komedie se bude točit kolem tří žen v podání Evy Vejmělkové, Mahuleny Bočanové a Jany Paulové. Hrdinky ve filmu podvedou jejich vykutálení manželé Mirek Etzler (55), Robert Jašków (50) a Petr Rychlý (54).

Právničku Sandru, novinářku Monu a tlumočnici Karlu na terapeutickém sezení u psychologa spojí jasný společný cíl – odplata! „Bude to taková typicky ženská komedie. Doporučil bych ji dámám, které podobnou zkušenost mají, ale i chlapům, aby věděli, co je může potkat, kdyby dělali podobné vylomeniny…“ popsal producent Petr Šiška (55).

Krize je nezastavila

Natáčet sice během koronavirové krize nemohli, ale hlavu si s tím producent nedělal. „Film byl v té době už téměř hotový. Mohli jsme jít tedy v klidu do střižny a do zvukovýroby. Věnovali jsme se věcem, na které bývá po dotočení filmu méně času. My ho měli a snad se to na kvalitě filmu projeví,“ řekl Šiška.

Do kin by měla jít komedie Ženská pomsta letos na podzim. Premiéra je plánována na 9. září.

VIDEO: „Párkrát“ jsem v životě miloval, prohlašuje Petr Kolář v nové písni k filmu „Ženská pomsta“.

Video
Video se připravuje ...

„Párkrát“ jsem v životě miloval, prohlašuje Petr Kolář v nové písni k filmu „Ženská pomsta“. 

Fotogalerie
35 fotografií