Nejeden fanoušek zpěvačky Lucie Vondráčkové, která byla naposledy vidět na televizních obrazovkách v romantické komedii Léto s gentlemanem, musel být zaskočený z jejích nejnovějších instastories. Na sociální síti totiž sdílela záběry ze svatby: Ona sama na sobě měla nádherné bílé šaty, nádherně načesané kadeře, za ručičku si vedla rozkošnou malou družičku, a za zvuků svatebního pochodu od slavného německého skladatele Felixe Mendelssohn-Bartholdyho kráčela k oltáři…

Záběry byly navíc opatřeny popisky „he said yes“, což přeloženo do češtiny znamená že „řekl ano“. V dalších záběrech však bylo vidět, že za ní stojí kameraman, a ona podle všeho natáčí nový videoklip. Na dalších příspěvcíc byl navíc označen zpěvák, herec a tanečník Zbyněk Fric (49), známý například z muzikálu Ne/Normální.

Plyne z toho jediné: žádný nový muž po jejím boku, tím spíše ne takhle vážná známost, kterou by si hned vzala za manžela, zatím není. Přece jenom šrámy na duši, které jí způsobil rozvod s Tomášem Plekancem, se budou asi hojit ještě dlouho... Tím spíš, že on už má dávno novou rodinu s tenistkou Lucií Šafářovou (33).

Minulý rok byla Vondráčková spojována s urostlým hokejistou Markem Peksou (30), jehož fotografové přistihli večer u Lucie doma, a ráno od ní odcházel v novém, čistém oblečení. Spekulace o jejich vztahu podporoval také fakt, že dvojice seznámila i své potomky. Poslední dobou je však svalnatý mladý muž vídán po boku herečky Kateřiny Kairy Hrachovcové (45), s níž nafotil lechtivé snímky na charitativní účely.

A údajný románek blonďaté zpěvačky s hercem Matějem Hádkem (44), s nímž si Lucie tolik rozuměla v klipu Paralelní světy, se oficiálně nepotvrdil - byť se ani samotnému Plekanci tehdy nepozdávalo, že známý umělec jeho manželku navštěvoval v jejich domě i v pozdních nočních hodinách... 

VIDEO: Lucie Vondráčková se brání: Žádný nový vztah!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií