Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž (30) se chtěl sexuálně uspokojit: Do penisu si nacpal nabíječku dlouhou 60 cm!

Autor: rc - 
7. června 2020
14:14

Kuriózní případ řešili lékaři v indickém městě Guwahati. Na tamní pohotovost přišel třicetiletý muž s tím, že spolkl sluchátka. Lékaři proto provedli vyšetření a operaci, ovšem nic nenašli. Rentgen nakonec ukázal, co se opravdu stalo. Muž totiž nespolkl sluchátka, ale nacpal si nabíječku do penisu!

Na pohotovost do nemocnice v indickém Guwahati přišel třicetiletý muž s tím, že ho bolí břicho. Lékařům řekl, že spolkl sluchátka od mobilu. „Třicetiletý muž ke mně přišel se stížnostmi na bolest břicha a s historkou náhodného požití sluchátek,“ napsal na sociální síť Facebook churirug Wallilul Islam s tím, že okamžitě zahájil řadu vyšetření. „Prozkoumali jsme jeho stolici a provedli také endoskopii, ale kabel jsme nenašli,“ dodal pro britský deník Daily Mirror s tím, že dokonce byla provedena operace, ovšem bez úspěchu.

Rentgen však nakonec ukázal, že muž nic nespolkl. „Místo toho jsme objevili v jeho močovém měchýři nabíjecí kabel mobilního telefonu,“ uvedl na Facebooku. Pacient se s drátem dlouhým 60 centimetrů snažil sexuálně uspokojit! „Je to typ masturbace zvaný dilatace močové trubice, což znamená zavedení objektu nebo tekutiny do močové trubice,“ vysvětlil lékař.

„Muž k nám přišel pět dní po zavedení kabelu. Opakovaně nám říkal, že to snědl a nikdy bychom si ani nepomysleli, že dospělý člověk o něčem takovém lže,“ uvedl lékař s tím. „Jeho duševní zdraví zůstává otázkou,“ dodal na Facebooku s tím, že za pětadvacet praxe se najdou případy, které ho dokážou překvapit a šokovat.

dedeha ( 7. června 2020 22:01 )

Nabudúce by mohol skúsiť kábel od zváračky.

marlen52 ( 7. června 2020 16:18 )

a ještě zapojit do elektriky pak by si teprve užil

pfoto1 ( 7. června 2020 14:40 )

Třeba je význam slov "mít nabíječku" chápán v Indii úplně jinak, než u nás!

pfoto1 ( 7. června 2020 14:37 )

Ještě by bylo zajímavé vědět, kterým koncem nabíječky to tam nacpal?

Zobrazit celou diskusi