Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vikář (†81), který si vzal zajíčka (27), zemřel opuštěný: Vdovec plakal dva dny, teď si bude užívat tučné dědictví

Autor: rc - 
6. června 2020
07:15

Osamocený v nemocnici zemřel bývalý vikář Philip Clements (†81), který se před časem přestěhoval do Rumunska za svým o čtyřiapadesát let mladším manželem Florinem Marinem, s nímž se seznámil na internetu. Sedmadvacetiletý vdovec uvedl, že pro svého zesnulého manžela truchlil dva dny a nyní si hodlá užívat dědictví, které po něm zdědil!

Philip Clements byl desítky let vikářem v anglickém městě Dover. Poté, co duchovní odešel do důchodu, na seznamce pro gaye Grinder se seznámil s mladíkem Florinem Marinem pocházejícím z rumunské Bukurešti. Pár dělil velký věkový rozdíl čtyřiapadesát let, ovšem ani jednomu z nich to nevadilo, a tak se rozhodli vzít.

Svatba se konala v roce 2017 v anglickém Kentu. Posléze se však rozhodli, že se přestěhují do Bukurešti a začnou tam nový život. Ovšem všechno nešlo podle plánu a Clements podle informací britského deníku Daily Mirror si začal uvědomovat věkovou bariéru. Florin chodil do různých klubů, a dokonce si měl něco začít s mladíkem pocházejícím ze Španělska. Domů se vracel pozdě ráno, což Clementsovi vadilo.

Přestěhoval se proto zpět do Anglie. Ovšem pár se nakonec rozhodl k sobě vrátit. Usmíření se odehrálo v březnu tohoto roku. „Chodí do gay klubu v Bukurešti jednou týdně a mně to nevadí,“ uvedl Clements. „Musí mít prostor být s mladšími lidmi, je to velmi důležité, když je mezi námi tak velký věkový rozdíl. Oba dva jsme se hodně poučili,“ dodal, ovšem manželské štěstí netrvalo dlouho.

Video  Florin Marin plní sociální sítě fotkami ze svého soukromí, vikář na nich však vedle vyfintěného zajíčka chybí  - instagram.com
Video se připravuje ...

Clements v době pandemie koronaviru, kdy tamní úřady nařídily karanténu, onemocněl. Dostal horečky a začal být dezorientovaný, ovšem odmítl vyhledat lékařskou pomoc. Nakonec však nezbylo nic jiného, než ho převézt do nemocnice. Testy na koronavirus byly negativní a jednaosmdesátiletý muž byl převezen na kardiologii, kde upadl do kómatu a při životě ho držely přístroje.

Svůj boj o život nakonec prohrál. Zemřel sám v nemocnici v Bukurešti. Florin se o smrti svého manžela dozvěděl po telefonu. Vdovec po bývalém vikáři zdědil velkou částku peněz. Po zbytek života bude pobírat 2 tisíce liber (cca 59 tisíc Kč) měsíčně s podmínkou, že se už neožení.

Zároveň získá 150 tisíc liber (cca 4 miliony Kč) po výplatě životního pojištění a dům v hodnotě 100 tisíc liber (cca 3 milony Kč), který na něj Clements přepsal.

Po svém manželovi měl truchlit pouhé dva dny, protože by prý Clements nechtěl, aby byl smutný. „Philip by nechtěl, abych plakal, chtěl, aby lidé byli šťastní, ať se děje cokoliv. Nechci dávat na odiv své pocity, protože můj manžel zemřel, protože toho zneužívají lidé, které dělá šťastné, když jste smutný,“ dodal.  

Altingerka ( 11. června 2020 20:25 )

Snad nerozmnoží🙊

filip.rozec ( 7. června 2020 18:42 )

Rumunskej řiťopich pustil dědka do kaďáku z čistý lásky

ctenar09 ( 6. června 2020 11:57 )

yarda ( 6. června 2020 10:55 )

...podmínkou, že se už neožení...
Snad neomuží?

naidka ( 6. června 2020 09:52 )

Zobrazit celou diskusi