Zatímco malý Oliver (necelé 2 roky), jenž se narodil s progresivním genetickým onemocněním (spinální svalovou atrofií), díky pomoci široké veřejnosti již podstupuje náročnou léčbu, organizace, která mu pomohla, stále funguje. A snaží se pomoci i jiným dětem, jímž se peněz, kterými by jejich rodiče mohli pokrýt jejich potřeby, nedostává. Po nebohém Oliverkovi se nyní sbírají peníze na Nicolase (6), který trpí hydrocefalem, dětskou mozkovou obrnou, mentální retardací, epilepsií, poruchou řeči a má problémy se soustředěním.

Podpořit ho se rozhodla právě okatá herečka Klára Issová, již si diváci zamilovali například coby Panenku Marii v oblíbených pohádkách Anděl Páně. Zapojila se do aukce a nabídla – sebe. „Rozhodla jsem se, že věnuji svůj čas a svoji pozornost někomu z vás, kdo si ho vydraží,“ usmívala se na sociálních sítích. Se svými fanoušky hodlá zajít na velice populární „snídaňooběd“, tedy takzvaný brunch, v jedné z kaváren na pražských Vinohradech, na zmrzlinu a nabízí také relax a pokec na dece v parku Grébovka.

Vyvolávací částka téhle aukce je pět tisíc, ale není pochyb, že její fanoušci budou ochotni dát mnohem více. Nejenom kvůli možnosti potkat se naživo se svou oblíbenou umělkyní, ale také přispět na dobrou věc. Není nejspíš divu, že na instagramu sklízí Issová, jež na plátnech kin naposledy zazářila v komedii Případ mrtvého nebožtíka, jenom samé nadšené reakce, potlesk a obdiv. Mimo jiné i od kolegů z branže: například od herečky a moderátorky Evy Decastelo (41) či herečky Hany Vagnerové (37).

VIDEO: Klára Issová na premiéře filmu Pražské orgie

Video
Video se připravuje ...

Premiéra: Klára Issová 

Fotogalerie
45 fotografií