S převozem, který měla navrhnout jeho manželka Helena (63), skladatel souhlasil. O pár hodin později ho lékaři propustili domů. Co se přesně s Jaroslavem Uhlířem děje a proč o minulém víkendu odešel z domova a do pondělí se své ženě nehlásil, není stále jasné.

Po výslechu na služebně v Bartolomějské ulici ho měli převážet do psychiatrické nemocnice. „Pana Uhlíře vezli do Bohnic, policie i manželka chtěli vědět, zda tam není nějaký zásadní problém. Asi za dvě hodiny ho pustili s tím, že jeho stav hospitalizaci nevyžaduje a že se s ním neděje nic zásadního,“ tvrdí zdroj Blesku z Bohnic.

Není v pohodě

Sám písničkář i jeho žena odmítají odpovídat na jakékoliv otázky. „Prosím, už nevolejte,“ zvedla Uhlířův telefon jeho žena a okamžitě zavěsila. Každopádně je stále na stole varianta, že písničkář může trpět nějakou nemocí, např. úzkostmi či depresemi. „Opravdu je mi špatně. Cítím se špatně. Já myslím, že tohle se musí nějak spravit samo,“ prohlásil den po celostátním pátrání po své osobě autor hitů jako Severní vítr je krutý nebo Není nutno na webu TN.cz.

Teď už se ale podle informací Blesku připravuje na několik letních koncertů. Jejich pořadatele skladatelův manažer Lukáš Sýkora mezitím ujišťuje, že se s Uhlířem nic zásadního neděje a že své závazky dodrží.

Kde má Uhlíř vystoupit

27. června: Karpaty Fest 2020, Slavičín

14. července: Riegrovy sady, Praha

23.-25. července: Štěrkovna Open Music 2020, Hlučín

22. srpna: Rampušák Fest 2020, Dobruška

VIDEO: Policie pátrala po Jaroslavu Uhlířovi. Gottové zemřel druhý táta. A těhotná Konvičková je na nervy!

Video
Video se připravuje ...

Policie pátrala po Jaroslavu Uhlířovi. Gottové zemřel druhý táta. A těhotná Konvičková je na nervy! Blesk TV

Fotogalerie
42 fotografií