Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dojemné setkání táty s rodinou: Hasič Tomáš neviděl dcerku ani ženu měsíce kvůli koronaviru! Konečně je mohl sevřít v náručí

Autor: jel - 
6. června 2020
09:01

Tomáš pracuje jako dobrovolný hasič ve slovenském Šamoríně, jeho partnerka Eva s dcerou Eliškou však zůstaly v Česku. Po uvolnění hranic se mladá rodina po dlouhém odloučení konečně shledala.

V březnu zveřejnilo na svém facebookovém profilu slovenské Prezídium Hasičského záchranného sboru smutný příběh hasiče Tomáše, který sloužil během koronavirové pandemie v první linii ve slovenském městě Šamorín.

Tomášova partnerka Eva a jejich dcerka Eliška však zůstaly v České republice, a tak se sympatická rodinka neviděla opravdu hodně dlouhou dobu.

V úterý se na faceboooku hasičů objevila veselá zpráva. Tomáš se s rodinou po dlouhé době shledal. „Minulý týden se po 75 dnech odloučení konečně setkali. Přejeme jim hodně lásky,“ napsali hasiči v příspěvku.

frantacizek ( 6. června 2020 11:04 )

tak vedle umělců ještě zdravotníci, soc. pracovníci, hasiči největší chudáci v rámci korona období, pač ještě navíc nedostali finančně to, co jim vláda slíbila..

Zobrazit celou diskusi