Marcela sice pracovala na pražském Barrandově, kde TV Nova sídlí, ale jinak bydlí i s rodinou v Rakovníku. Pravě v tamější porodnici tak podruhé (a ostatně i poprvé) rodila. „Největší štěstí. Jsme čtyři. Vítej k nám, Esterko,“ přiznala na instagramu a připojila fotku miminka.

Rodila v rodném Rakovníku, a jak sama podotkla, jak v porodnici, tak i během šestinedělí se o ni tamní lékaři skvěle starali. „Všechno opět řídil doktor Maroušek a úžasná asistentka Petra Galiová. Člověk je přeci jen vykulený, i když je to podruhé, a je šťastný za každou radu pomoc a úsměv,“ nechala se slyšet známá moderátorka.

Na sociální síti ještě připojila dovětek, v němž vyznala lásku svému muži Urbanovi a poděkovala mu, že byl s ní, a i on jí byl v těchto pro ženu těžkých chvílích oporou. Navíc se jim malá Ester narodila na výročí svatby, a tak se stala v podstatě krásným dárečkem.

Spolu má dvojice ještě staršího syna Erika, jenž přišel na svět v listopadu 2018. Druhé těhotenství oznámila Škábová Tomčíková letos v lednu.

„Brzo budeme čtyři, když Bůh dá a vše dobře dopadne...“ prozradila tehdy moderátorka na instagramu. Teď už je však je jasné, že to dobře dopadlo. Maminka i její dcerka jsou prý zdravotně v pořádku a zřejmě je tak co nevidět pustí domů.

Fotogalerie
25 fotografií