Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední záběry před smrtí: Petr se řítil obcí 130 km/h, pak zabil rodiče malé holčičky (4)

Autor: DH - 
4. června 2020
05:01

Tragická autonehoda u Černožic na Královéhradecku šokovala celou republiku. Pravděpodobně vinou řidiče BMW tam zahynuli rodiče čtyřleté holčičky, která sama bojuje o život. Jak se ale vše seběhlo? Na to přinesl pohled jeden ze svědků, kteří měli děsivou scénu z první ruky.

Šílená rychlost, riziko, kličkování a pak už jen rána a smrt. Tak popisují očití svědci sled událostí, které zapříčinily úmrtí třech lidí a jedno velmi vážné zranění malého dítěte. Jedno ze svědectví se objevilo i na sociálních sítích a mrazí z něj v zádech.

Video  Petr se řítil obcí 130 km/h, pak zabil rodiče malé holčičky (4) 
Video se připravuje ...

„Můj příbuzný seděl v posledním autě, které řidič BMW kdy předjel, rychlostí cca 180 až 200 km/h. Místa všude dost, ale ve vysoké rychlosti se nejprve pokusil vrátit do pravého pruhu, to nevyšlo a zůstal v levém,“ stojí ve výpovědi na facebooku. Auta se snažila na poslední chvíli vyhnout, bohužel marně. Přišla obrovská rána.

Výsledek nehody byl kvůli vysoké rychlosti BMW zničující. Těžko si jen představit, jak muselo být tříčlenné rodině ve Škodě Octavia, když se na ně vůz řítil. Nikdo, kromě malé holčičky na zadním sedadle, nepřežil, a i ona bojuje o holý život. „Řidič BMW z auta vyletěl, ostatní řidiči běželi k nehodě, ale BMW začalo hořet a poté došlo i k výbuchu přední části auta. Poté i k několika dalším výbuchům,“ popsal hrůzné události svědek.

Video  Šílenci v BMW se baví tím, že míjejí auta v protisměru. Kvůli takovým jsou silnice plné mrtvol  - Facebook
Video se připravuje ...

K nehodě došlo na velice nebezpečném úseku silnice vedoucí z Hradce Králové do Jaroměře. Jedná se o dlouhou rovinku, která často svádí k velmi rychlé jízdě. Ta se ostatně stala řidiči BMW a bohužel i dalším nevinným lidem osudnou.

Velmi znepokojující je, že se mimo svědectví v příspěvku objevila ještě dvě videa, na kterých se řidiči různých vozidel a převážně právě BMW baví nebezpečným předjížděním a manévry na úzké okresce.

Video  Šílenci v BMW se baví tím, že míjejí auta v protisměru. Kvůli takovým jsou silnice plné mrtvol  - Facebook
Video se připravuje ...

Vše si přitom natáčejí na mobilní telefony a výsledky se chlubí na sociálních sítích. Nejlepší přitom podle nich je, když se minou s protijedoucím autem takzvaně o zrcátka. Právě kvůli takovým řidičům ale na silnicích každoročně umírá řada lidí.

Kacah ( 12. června 2020 18:29 )

Otec tohoto vraha by měl zaplatit holčičce mastné odškodnění, kdyby toho zmetka netahal z průšvihů holčička mohla mít krásné dětství

Angela33 ( 6. června 2020 04:35 )

Tvrzením že nevěděl co dělá, tím bych si tak jistá nebyla a to že právě tento úsek... Možná trauma z dětství, přímo z tohoto úseku.... Za žádnou cenu ho to ovšem nezbavuje plné viny na způsobené nehodě, kterou způsobil teprve 4 leté dívence to stejné co prožil on.. Jenže on tehdy přišel jen o jednoho rodiče... A bohužel, ten druhý z něj a teď s prominutím za ty výrazy: arogantního, sobeckého a zlého člověka.. Člověka který pohrdal lidmi a soudil je aniž by je poznal.. Znala jsem ho osobně a podle mě to byla pouze otázka času..

prokop78 ( 4. června 2020 22:02 )

Když už si tykáme, tak ti dám otázku. Jsi advokát a nebo máš právní vzdělání? Pokud ne, tak nechápu proč určuješ výši trestu. Máš dojem že jsem napsal něco neinteligentního? Já tady nikoho neurážím tak jak to dělají jiní a s těmi já dál nedebatuji, protože jsou pod moji úroveň. V mém případě komplexy ani vytahování není to se pleteš, psal jsem z vlastní zkušenosti a svůj názor,který nikomu nevnucuji, ale vím o čem píši na rozdíl od druhých. Určitě se shodneme na jednom a to,že lidi v ČR jezdí agresivně a jsou bezohlední. Bohužel je to všechno o lidech a nedokonalosti zákonů.

JaNat ( 4. června 2020 21:38 )

Dobytek? Tohle by žádný dobytek neudělal.

.tg.bb ( 4. června 2020 17:32 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání