Monika Bagárová se nikdy netajila tím, že chtěla být mladou maminkou, a tak je pro ni nedávné narození dcerky, která dostala jméno po uzbecké matce zápasníka Makhmuda Muradova (30), učiněným darem z nebes. Ostatně i zpěvaččino těhotenství, císařský řez a návrat domů proběhly na jedničku a vše dopadlo, jak mělo. Dokonce i SuperStar nakonec vlastně stihla a mohla tam být přítomna skrze obrovskou obrazovku a alespoň virtuálně hodnotit (s občasnými přestávkami na kojení) všechny SuperFinalisty.

I když Monika jako novopečená maminka překypuje rozbouřenými hormony, v SuperStar si zachovala chladnou hlavu a dokázala objektivně zaujmout i kritický postoj. „Martine, to je poprvé, co jsem tě asi slyšela zpívat falešně a přiznám se, že jsem z toho zaskočená,“ zhodnotila nekompromisně výkon miláčka soutěže Martina Schreinera hned v prvním kole závěrečného SuperFinále, kdy nezazpíval tak, jak u něj byli porotci do té doby zvyklí. Píseň z filmu Titanic My Heart Will Go On od Céline Dion mu tak trochu zlomila vaz.

Nyní si už Monika Bagárová jen užívá mateřské povinnosti ve svém domě u Mníšku pod Brdy, kde jí společnost dělá nejen celá rodina, která ji a dceru Rumiu přivítala ve vskutku hvězdném stylu s výzdobou, dárečky a uvítacím transparentem, ale i její nejlepší kamarád a zpěvák Honza Bendig (26), jenž se nedávno nastěhoval do sousedství.

Nejvíc si však užívá novorozené dcerky, se kterou se ve volných chvílích mazlí jako s tím největším pokladem. A ne jinak tomu je i u ostatních členů rodiny. Pyšný tatínek Mach a tetička, Moničina mladší sestra Natálka, jsou holčičkou také naprosto okouzleni. Což můžete vidět v naší galerii!

VIDEO: Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství! Pavlína Horáková

Fotogalerie
49 fotografií