Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Agresivní řidič kamionu na Liberecku: V obci předjížděl na plné čáře a řítil se prý i 90 km/h

Bezohledný řidič předjížděl na plné čáře.
Bezohledný řidič předjížděl na plné čáře.  (Autor: Facebook)
Autor: jel - 
3. června 2020
19:57

Na facebooku se objevilo video, které natočila kamera umístěná vzadu v autě jednoho z řidičů. Agresivní řidič kamionu předjížděl dvě osobní auta přímo v obci a v úseku, kde byl zákaz předjíždění.

Podle slov autora videa Václava P. je video natočeno v obci Lvová Rynoltice a řidič kamionu údajně projel obcí rychlostí 90 km/h, a také, jak dokazuje video, bezohledně předjel dvě osobní auta v úseku označeném plnou čarou a navíc poblíž přechodu pro chodce.

 

U příspěvku se okamžitě objevilo velké množství komentářů. Podle některých kamioňáků dělají takoví řidiči jejich povolání ostudu. „Normální k*kot, nejsme všichni takový, i když kolikrát řidiči osobáků nás nesmyslně brzdí na místech, kde se dá jezdit svižně devadesát, tak jedou sedmdesát,“ napsal uživatel Martin. „S*rou mě takoví řidiči, kazí nám jméno,“ přidal se Jirka.

Jiní se však bezohledného kamioňáka zastávají a myslí si, že osobní auta kamion dlouho brzdila pomalou jízdou a nevěří autorovi videa, že kamion jel 90 km/h. „Zajímala by mě rychlost osobáku. Pokud jste se tam táhli 70, tak se nedivím. A pak si tady honíte ego,“ zastával se předjíždějícího řidiče uživatel Karel. „Dost by mě zajímala rychlost toho osobáku. Pokud ho na takové okresce dojel kamion, tak s tím musel jet jak s hnojem,“ domníval se Jan.

Georgenakloneny ( 3. června 2020 20:32 )

Máme mýtné brány.... máme CLO ZOLL.. CAMRÁKY....máme dopravku...máme na kdejakém kruháči KAMERY...máme všímavé jedince - JEDINÉ CO NEMÁME ? ZÁKONY které by takovéto řidiče soupravy TIR či návěsů po Česku - JIŽ NIKDY NEPUSTILI za VOLANT !!! To auto je dohledatelné jako mávnutí kouzelného proutku včetně SPEDITÉRA který RÁD objasní - KDO...KAM...a pro KOHO JEDE včetně toho za KOLIK... o platbě kartou CCS a jeho trase NEVYJÍMAJE - jen by FÍZLI museli CHTÍT a nebýt někde schovaní v houštině !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání