Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladého sportovce (†12) znásilnil a zavraždil bezdomovec: Nalákal ho na pytlík bonbonů

Autor: ran - 
4. června 2020
11:17

V třetím největším ukrajinském městě Dnipro došlo ke zrůdné vraždě. Pedofil bez domova bestiálně zneužil a zavraždil chlapce na cestě ze sportovního tréninku. Hocha si získal tím, že mu koupil balíček bonbonů! Perverznímu vrahovi hrozí trest smrti.   

Začalo to zdánlivě nevinně. Rodion Volko (†12) se vracel z fotbalového tréninku domů, když se s ním na ulici dal do řeči od pohledu zanedbaný 59letý muž. Ale použil na chlapce trik, před nímž rodiče varují své děti po celém světě. Slíbil mu, že mu koupí sladkosti. Chlapec souhlasil a odešel s mužem do obchodního domu. Tam je oba zachytily bezpečnostní kamery, napsal Daily Mail.

Kamarád se ale brzy změnil v bestiálního násilníka a vraha. Když pytlíkem cukrovinek získal Rodionovu důvěru, pozval chlapce na prohlídku polorozpadlé budovy v parku. Muž byl bez domova a právě v této ruině přespával. Důvěřivého hocha pedofil po vstupu do domu brutálním způsobem zneužil. Nakonec ho zavraždil.

Když se Rodion nevracel domů a nezvedal telefon, zalarmovali rodiče policii. Ta díky údajům od operátora o poslední poloze chlapcova mobilu zamířila rovnou do domu hrůzy.

„Když policisté vešli do opuštěné budovy, spatřili muže ležícího na matraci, na níž se povalovala hromada oblečení. Muž měl tvář postříkanou od krve. Okamžitě se postavil, natáhl si kalhoty a choval se značně nervózně. Policisté pod hromadou oblečení nakonec našli chlapcovo nahé tělo,“ řekla místním médiím policejní mluvčí Ludmyla Kopylenková.        

Z následného vyšetřování vyšlo najevo, že bezdomovec chlapce uškrtil a mrtvé tělo dál opakovaně zneužíval. Pachatel se k hrůznému činu doznal v plném rozsahu. Bude-li odsouzen, na Ukrajině ho čeká s vysokou pravděpodobností trest smrti.    

 

 

 

spania ( 4. června 2020 13:23 )

Úchyl,nic jiného si ani nezaslouží!Jen se divím,že s ním ten kluk šel.Jak se někdo může nechat nalákat na pytlík bonbónů...

Monikay ( 4. června 2020 11:58 )

chudák kluk, ale ve 12 už by měl být ostražitější

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání