Ve chvíli, kdy přišla velká rána, stála modelka se svým autem v odbočovacím pruhu. „Naštěstí mě to nevrhlo do proti směru,“ děkuje zpětně osudu Veronika Chmelířová při nepříjemné vzpomínce. Naštěstí nikdo z modelčina auta ani vozu viníka nehody neutrpěl žádná vážnější zranění. Neopatrný řidič byl prý po srážce zaskočený téměř stejně jako dlouhonohá blondýnka. To, že po obstarání náležitostí po dopravní nehodě musela modelka dovézt rodiče na rodnou Moravu, pro ni byl jeden z nejtěžších řidičských úkolů.

„Nevěděla jsem pořádně, co se stalo s autem, tím pádem, jestli vůbec dojedeme. V tu chvíli jsme měli před sebou ještě asi dvě stě padesát kilometrů. Když jsme v pořádku dorazili, všechno to na mě padlo a nebylo mi vůbec dobře,“ vzpomíná jen nerada druhá vicemiss České republiky z roku 2007. A nehoda si na Veronice Chmelířové vybrala svou daň. „Jelikož jsem nečekala, že se něco takového stane, provázelo mě to pak dlouhou dobu. Neustále jsem si kontrolovala ve zpětném zrcátku, jestli auta jedoucí za mnou skutečně brzdí. Zkrátka celé mě to pronásledovalo ještě dost dlouho,“ neměla problém přiznat Blesku modelka.     

Byť se vlastně kromě pochroumaných plechů obou vozů nic nestalo, pro Veroniku Chmelířovou to byl natolik traumatizující zážitek, že se rozhodla pomáhat obětem a přeživším nehod na silnicích. I proto souhlasně kývla na nabídku stát se jednou z modelek kalendáře, jehož finanční výtěžek bude beze zbytku věnován rodině malé Emy. Té lékaři po autonehodě z letošního ledna nedávají mnoho šancí, že by mohla znovu chodit.   

VIDEO: Děsivá nehoda modelky Chmelířové, když vezla rodiče: Pronásledovalo ji to ještě dlouho. 

Video
Video se připravuje ...

Děsivá nehoda modelky Chmelířové, když vezla rodiče: Pronásledovalo ji to ještě dlouho. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií