Halinu Pawlowskou má česká společnost ráda nejen pro její autentickou beletrii vyprávějící příběhy ze života. V minulosti si získala popularitu také jako moderátorka zábavné talkshow Banánové rybičky. Od té doby se těší velké přízni, což je znát i po mnoha letech od skončení oblíbeného pořadu České televize.

Proto se nebála odhalit na sociální síti tvář, na které nemá nejen v posledních měsících na všech často viděnou roušku, ale také žádný make-up. „Bez roucha, úplně nahá tvář,“ napsala k fotce, na které odhalila i s věkem pomalu přibývající přirozené vrásky, což její fanoušci dokázali náležitě ocenit.

„Jste naše sluníčko, které vždy rozzáří tu nepozitivní šeď okolo nás,“ polichotil Halině Pawlowské jeden z velkých příznivců. „Jste krásná ženská, úžasná! Chybí mi Rybičky...,“ svěřila se další. „Ty vaše oči jsou prostě nezaměnitelné, jako dvě pomněnky. Moc vám to sluší i úplně 'nahé',“ neodpustila si lichotku další z žen. To samé si nepochybně myslí i spisovatelčin partner Karel Czaban (70), se kterým se před časem zasnoubila. A to šest let po smrti manžela Zdeňka Pawlowskiho (†60).

VIDEO: Halina Pawlowská 6 let po smrti manžela (†60) otočila: Druhá svatba!
Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská 6 let po smrti manžela (†60) otočila: Druhá svatba! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií