Malá Rumia, pojmenovaná po uzbecké mamince zpěvaččina zápasníka Makhmuda Muradova (30), přišla na svět přesně v půlce mezi oběma finálovými večery.

„Monika měla rodit příští týden, ale holčička nebyla otočená, tak chtěla mít svého porodníka a šla raději na císaře,“ vyklouzlo prostořekému Leoši Marešovi (44) v éteru Ranní show.

Její porotcovská židle zůstane v nedělním vyvrcholení SuperStar prázdná. „Televize je od začátku na tuto situaci připravená, v porotě ji nikdo nahrazovat nebude,“ řekl Blesku mluvčí TV Nova Vojtěch Boháček s tím, že v jednání je možnost, aby se Monika objevila aspoň prostřednictvím webkamery.

A z toho jsou hodně zaskočeni i soutěžící. „Dost mě to překvapilo, protože jsem si myslela, že má termín až za týden. Doufám, že s námi v neděli bude ve spojení,“ věří Dominika Lukešová.

Bagárová ale za žádnou cenu nechce ohrozit sebe ani miminko. S přítelem jsou spolu teprve od konce roku 2018. Na hvězdném bojovníkovi UFC ji zaujal právě fakt, že je vyloženě rodinný typ. „Vždycky jsem chtěla být mladou mámou, jen jsem k tomu nemohla najít vhodného partnera. A Makhmud je první chlap, při kterém jsem si řekla – s ním bych do toho šla,“ řekla už dříve Monika. Zda se v živém vstupu objeví, můžete vidět v neděli od 20:20 na TV Nova.

Porušení zákazu

Přestože mají soutěžící přísně zakázáno mluvit o tom, co budou v superfinále zpívat, propálil to také Mareš. V Ranní show nutil favoritku Dianu, aby mu řekla, co bude zpívat. Ona se bránila, protože nechtěla porušit smlouvu. Ale Leoš se neudržel a pustil do éteru písničku Voda, čo ma drží nad vodou a Diana se přidala. 

Pětice finalistů nejdřív zazpívá dvakrát – jednu písničku slovenskou nebo českou a druhou zahraniční. Pak se na chvíli hlasování zastaví a rozhodne se, kdo vypadne jako první. Porota oznámí, kdo skončil na pátém a čtvrtém místě. S oběma se rozloučí a potom se opět zapne hlasování, tři s největším počtem SMS budou zpívat ještě jednou. Z nich se pak rozhodne o vítězi. A rozhodovat bude každá esemeska!

Sázkaři mají jasno: Vyhraje Diana!

  • Diana Kovaľová - Kurz 1,90
  • Barbora Piešová - Kurz 3,35
  • Martin Schreiner - Kurz 7,00
  • Dominika Lukešová - Kurz 12,00
  • Giovanni Ricci - Kurz 17,00 (Zdroj: Tipsport.cz)

 

Fotogalerie
45 fotografií