Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rodina je můj bezpečný přístav, myslel si chlapec (†11): Matka ho otrávila léky

Autor: jel - 
31. května 2020
15:41

Brazilka Alexandra Dougokenskiová nahlásila v polovině května zmizení svého malého synka Rafaela Mateuse Winquese. Policie si nejprve myslela, že chlapec utekl. Později však objevili na několika místech podezřelou krev a přišel nečekaný zvrat. Tělo chlapce našli zabalené v prostěradle a matka se přiznala k vraždě!

„Moje rodina je můj bezpečný přístav,“ napsal si na svůj facebookový profil Rafael před svou smrtí, tam také často přidával fotky se svou mámou, na nichž se objímají a vypadají šťastně. Když tyto příspěvky přidával, určitě netušil, že jeho milovaná máma mu nakonec přivodí smrt.

Brazilská média uvádí, že Dougokenskiová oznámila 16. května policii, že její syn zmizel. Údajně se vzbudila a zjistila, že Rafael není ve své posteli, prý byly také pootevřené přední dveře, a tak policie opravdu věřila, že chlapec utekl z domova. Tak tomu ale nebylo!

Vyšetřovatelé totiž později našli v domě, kde Rafael bydlel se svou matkou, starším bratrem a nevlastním otcem, opravdu podezřelé stopy krve! Ty se našly také v autě a nakonec v domě, kde rodina bydlela dříve, policie objevila tělo malého Rafaela zabalené v prostěradle.

Po tomto nálezu se matka nakonec přiznala, že synka otrávila silnými léky. Ty mu údalně dala, protože měl psychické problémy, dala mu však tak silnou dávku, že ho zabila. Nyní je Dougokenskiová ve vazbě a čelí obvinění z vraždy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání