Souboje v kuchařské show a rozhodnutí, kdo se díky chutným pokrmům propracuje na balkon, nebo naopak ze soutěže vyletí, uvidí diváci naposledy 10. června. Pak ale TV Nova soutěž přeruší podobně jako své seriály Ordinace v růžové zahradě 2 či Ulice. Vrátit na obrazovky by se v plné podobě měla až na podzim!

Jenže podle mnohých fanoušků je to špatně. „Jestli to myslíte vážně, přijdete o mnoho diváků!“ rozčilovala se například jedna divačka. „To nemyslíte vážně, to je už hodně trapné, už se k tomu nevrátím!“ vzkázala další produkci pořadu. Ta se tím ale nenechává vyvést z míry a letní pauzu odmítá zrušit.

„Máme radost, že diváci si z MasterChef Česko udělali oblíbenou tradici. Potvrzuje to nejen aktivita sociálních médií a na webu, ale především televizní sledovanost, která v cílové skupině 15 až 54 let tvoří share 36,57 procent. Abychom fanoušky přes léto neochudili, připravili jsme pro ně speciální online obsah,“ hájí rozhodnutí programová ředitelka TV Nova Alex Ruzek. Zřejmě tak spoléhá na to, že na podzim bude sledovanost závěru MasterChefa opět skvělá.

Během léta si pro fanoušky televize přichystala recepty, triky a rady spojené s MasterChefem. Ovšem bude to stačit? Těžko říct, co si o tom myslí například porotci Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář.

Právě k poslednímu jmenovanému štáb zavítá v dílech, co budou odvysílány po letní pauze. Kamera mu nahlédne do kuchyně jeho restaurace, jelikož ji propůjčí soutěžícím. Ti budou mít za úkol uvařit oběd pro celou restauraci. Dojde také na záchranářskou výzvu jako poctu jejich práci. „To snad není pravda!“ zlobili se na sociálních sítích.

VIDEO: Vyhlášení vítězné bagety v soutěži MasterChef

Video
Video se připravuje ...

Vyhlášení vítězné bagety v soutěži Masterchef TV Nova

Fotogalerie
60 fotografií