„Teprve v téhle divné době jsem si uvědomila, že abych ‚chilovala‘, nemusím zákonitě jezdit kilometry od místa, kde bydlíme,“ dumala na sociálních sítích zpěvačka Dara Rolins, která se ještě coby malá Darinka Gambošová proslavila duetem Zvonky štěstíKarlem Gottem (†80), uznávaným Zlatým slavíkem. Tahle dáma se přitom na svém instagramu, pochopitelně ještě před pandemií koronavirového onemocnění, neustále chlubila svým častým cestováním. Jako doma je na Bali, kde každou zimu tráví měsíc či dva, do Ameriky si jen tak na otočku jezdí natáčet hudební klipy nebo zamíří na koncert do Paříže.

„Procházky u moře jsou samozřejmě magické, ale kdy vás napadlo projít se ve volném čase v uličkách ‚tam u vás‘? Jen tak, vlastně z nudy, později ze zvyku, který vznikl z té nudy. Občas se dokážu nadchnout i při uvědomění si takových obyčejných banalit. Někdy i několikrát za den. To mám na své povaze vlastně dost ráda,“ svěřila se svým příznivcům. Tentokráte však plavovlasá diva, jež si na internetu krátce předtím stěžovala, že se kvůli nedobrovolným prázdninám její vypracované tělo „rozpadá“, narazila.

Přestože se našli tací, kteří s patetickým emotikonem sepnutých ručiček děkovali Bohu, že alespoň „k něčemu ta korona je dobrá“, mnozí z Dařiných příznivců nad jejím šokujícím objevem spíše vrtěli hlavou. „Je velmi ubohé, že si to, lidi, uvědomujete až nyní... Jací jste tedy byli a jak jste žili před koronou? To je na zamyšlení!“ napsala jí například jedna fanynka a další fanoušek si přisadil, že tohle pociťují leda tak ti, co do útoku zákeřného viru na širokou populaci měli na světě všechno, na co si pomysleli, a proto pro ně bylo takové cestování samozřejmostí… Zpěvačka se ovšem k těmto negativním komentářům nikterak nevyjádřila.

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
84 fotografií