Marie známá coby královna z Noci na Karlštejně či Tereza z muzikálu Voda (a krev) nad vodou už je v šestém měsíci těhotenství. Manželům se podařilo šťastnou zprávu utajit tak dlouho i kvůli nucené pauze v divadlech kvůli koronaviru.

Alespoň měli nyní víc času na sebe a také na stavbu domu za Prahou, kam se už nyní o víkendu stěhují. „Už se počítalo se dvěma dětskými pokojíčky, protože dvě děti jsme oba chtěli,“ prozradil pro web Super.cz Jan Kříž, jenž je držitelem ceny Thálie. Teď hlavně doufá, že si v létě zahraje na letní scéně divadla Kalich a že bude možné uskutečnit i koncerty 4 Tenorů, jichž je součástí.

Ani jeho choť nechce zahálet, ač by na to jistě v těhotenství měla nárok. Jelikož přibrala jen pět kilo, stále chce ještě hrát. „Doufám, že to ještě chvilku vydrží, abych mohla do konce července hrát v Noci na Karlštejně. Pak si dám pauzu a po šestinedělí bych se ráda zase vrátila do divadla, protože se v divadle Kalich vrací moje oblíbené představení Horečka sobotní noci,“ vysvětlovala okatá hnědovláska.

Pár také prozradil, zda se dočkají syna či dcery. „Bude to holčička Anička, tak jsme rádi, že nám takhle krásně vyšel páreček,“ dodali pro Super.cz Křížovi, kteří mají doma už chlapečka Jana Filipa, jenž přišel na svět v březnu 2018.

VIDEO: Jan Kříž o angažmá v Německu

Fotogalerie
47 fotografií