Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragický den pro rodinu Dušana (†28) a Michala (†29): Bratranci zemřeli při autonehodě

Bratranci Dušan (†28) a Michal (†29) neměli šanci srážku s pick-upem přežír.
Bratranci Dušan (†28) a Michal (†29) neměli šanci srážku s pick-upem přežír.  (Autor: Reprofoto TV Markíza)
Autor: shp - 
27. května 2020
16:19

Neskutečná rodinná tragédie se odehrála v pondělí popoledni mezi Novým Městem nad Váhom a Trenčínem. Bratranci Dušan (†28) a Michal (†29) se ve voze Škoda Felicia srazili s pick-upem. Drsný náraz neměli nejmenší šanci přežít.

Řidič felicie pravděpodobně objížděl jiné auto. Když se dostal do protisměru, uviděl protijedoucí pick-up. Kvůli nějakému špatnému technickému manévru anebo brzdění se dostal do smyku a při bočním smykování se srazil s pick-upem,“ řekl Novému Času Milan Holéci – znalec z odboru silniční dopravy. Dodal také, že i přes snahu řidiče terénního vozidla už nešlo srážce zabránit.

Po čelním nárazu bylo vozidlo felicia rotací odhozené do svodidel a následně do středové části vozovky. Řidič byl po nárazu vymrštěný z auta. Jeho 29letý spolujezdec zůstal zaseknutý ve vozidle. Oba dva při nehodě utrpěli vážná zranění, která nebyla slučitelná s životem,“ dodala trenčínská policejní mluvčí Danka Adámiková. Podle ní už případ vyšetřují strážci zákona z dopravního oddělení.

Dušanův těžký osud

V obci Drietoma, odkud bratranci pocházeli, zavládl v úterý citelný smutek. „Michal byl skvělý sportovec, v obci pomáhal i s vybudováním posilovny,“ prozradili sousedé. S Dušanem se osud nemazlil. „Před sedmi lety mu zemřel otec, bydlel u tety, ta je z toho zdrcená. Za pár dní by měl narozeniny. Namísto oslavy mu ale vystrojí pohřeb,“ dodali.

zirioges ( 27. května 2020 16:35 )

Nebezpečné předjíždění za deštivého počasí, v mírné zatáčce a ve vysoké rychlosti, nemohlo dopadnout jinak než smrtí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání