„Ahoj, ahoj, tak na twitteru jsem psala, že budu brzy potřebovat test na covid-19, protože jdu brzy na operaci. A hodně lidí je pochopitelně zvědavých (až vlezlých!), tak to řeknu ještě tady,“ informovala na instagramu Chrissy a objasnila tak, proč o svém stavu nechce mlčet.

Testy na koronavirus už má za sebou, jak sama ukázala na videu, ale podle všeho její operace není ze zdravotních důvodů. Zkrátka už jen není spokojená se svým vzhledem a nechává si upravit poprsí – ovšem nikoliv zvětšit, ale zmenšit, tedy odstranit implantáty, které má už od dvaceti let. „Moje prsa jdou pryč. Byla pro mě roky skvělá, ale už jsem trochu jinde. Chtěla bych si zapnout šaty v mé velikosti nebo ležet na bříšku a mít přitom pohodlí,“ osvětlovala modelka a dvojnásobná maminka, co má za manžela známého zpěváka Johna Legenda (41). 

Jak se na operaci a její změny tváří on, sice neprozradila, pravděpodobně ji ale v jejím rozhodnutí coby milující muž podporuje. „Nic velkého, tak se o mě nebojte. Všechno dobré. Pořád budu mít prsa, jen už budou čistě z tuku. A co jiného by vlastně v první řadě měla být. Blbý a zázračný pytlík tuku,“ dodala a připojila srdíčko, aby všechny fanoušky ujistila, že o nic nejde. A svou osvětu kolem pravé podstaty poprsí navíc doplnila pořádně žhavou fotkou.

Snad aby se ještě rozloučila se současnou podobou svých velkých ňader, nebo snad doufala, že takovou fotkou upoutá pozornost skutečně všech a nebude už muset nikomu nic vysvětlovat? Ostatně otevřená byla Teigenová vždy – světu už ukázala leccos, například se vyfotila po porodu, ještě s obvazy. Tehdy přiznala, že ji porod zcela roztrhl »tam dole«. Koneckonců svůj rozkrok v plné kráse ukázala i na červeném koberci, a tak už nebyl důvod mlžit. 

VIDEO: Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu!

Video
Video se připravuje ...

Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

Fotogalerie
93 fotografií