„Jídlo máte na sporáku, SOS telefony na lednici, pár hodin o samotě PROSÍM!!“ napsala na instagram v neděli Daniela a připojila snímek, jak takové chvíle o samotě v ideálním případě tráví. A opět se přitom odhalila, jen nedlouho poté, co nahou fotkou vzpomínala na časy minulé.

Topmodelka ale zvolila dokonce podobné provedení, protože na starší fotce se povalovala na posteli, na sobě měla jen kalhotky a ňadra kryla tím, že je tiskla do polštáře. Tenkrát ji ale asi usměrňovali fotografové, zatímco nyní si mohla pózu zvolit sama.

Nyní se ukázala opět ve spodním prádle a zase v ložnici, ale tentokrát na posteli jen seděla a četla si knihu Writers & Lovers a jednou rukou si podpírala obličej tak, že její největší přednosti zůstaly fanouškům přece jen ukryty.

Předvedla ale, že postavu má nadále luxusní, a tak by někdo jen těžko hádal, že má Peštová za sebou tři porody a navíc na krku padesátku. Půl století oslaví už letos v říjnu. Slavné datum snad ale sama trávit nebude a společnost jí kromě dětí jistě dopřeje i partner Pal'o Habera (58).

Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
60 fotografií