Holky z tria 3 v 1 jsou veselé kopy. Porci vtipů a legrace od nich očekávají ti, co je znají, ale i ony od sebe navzájem. Proto se není čemu divit, že když Veronika Arichteva slavila narozeniny, kamarádky Martina Pártlová a Nikol Štíbrová jí opatřily balonky. Tvořené ovšem bylo číslem o šest let vyšším, než je hereččin skutečný věk. Jenže ti, co datum narození Veroniky Arichtevy neznají a neví, jaká je Martina Pártlová šprýmařka, se začali podivovat nad číslem čtyřicet.

„40??? To není možné. Vypadáš na 25. Myslela jsem, že max. 33. Tak krásné narozeniny a ať vypadáš pořád tak skvěle,“ napsala pod video z oslavy jedna z fanynek. „40? Cože? Všechno nejlepší!“ byla o něco stručnější, ale stejně překvapená další sledující instagramového profilu oslavenkyně Veroniky Arichtevy. „Vám že je 40??? To není pravda, že ne?“ dotázala se další z řady. Místo odpovídání na gratulace k narozeninám se tak Veronika Arichteva poctivě věnovala vyvracení fámy, která se o ní začala šířit online prostorem rychlostí světla. „Nebylo mi 40. Marťa nesehnala trojku na číslo 34,“ opakovala několikrát Veronika Arichteva.

Oslava se ale jinak zdála vydařená. Dojatá hlavní hvězda večera toho času v šestém měsíci těhotenství svým kamarádkám poděkovala ve vtipném duchu, jak je ostatně zvykem celé trojice. „Děkuju, krávy moje! Dort byl, výzdoba byla, dary jsem si rozbalila, čtyřicítku ve 34 letech oslavila a dokonce mi připravily i fotokoutek,“ popsala herečka, jak večer probíhal.     

VIDEO: Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance? Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií