Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladý motorkář se rozbil o zemědělský stroj: Na vině byla přílišná rychlost, myslí si policisté

23. května 2020
11:29

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek na Českokrumlovsku. Mladý motorkář podle všechno nezvládl řízení a ve vysoké rychlosti narazil do zemědělského stroje. Utrpěl těžká zranění.

Silný stroj na dvou kolech a vysoká rychlost stály patrně za nehodou, ke které došlo v závěru týdne, na silnici II/157 u obce Chabičovice na jihu Čech. Mladý motorkář při ní narazil do zemědělského stroje.

„23letý mladík jedoucí na motorce tovární značky Suzuki ve směru od obce Chabičovice na Český Krumlov, pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a profilu komunikace, kde si na poslední chvíli všiml vozidla, které zastavilo před traktorem tovární značky John Deere, s přívěsným strojem tovární značky Krone Swadro, řidič se snažil odbočit vpravo mimo komunikaci na vjezd na pole,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

„Mladík zřejmě ve snaze se vyhnout srážce s dodávkou vjel vpravo mimo komunikaci, kde s motorkou spadl a vjel do pracovního stroje Krone. Při dopravní nehodě utrpěl blíže nespecifikované těžké zranění,“ doplnil Bajcura s tím, že provoz na komunikaci byl po dobu vyšetřování částečně omezen.

sukin-sa-vracia ( 23. května 2020 13:20 )

To je kus vola. Snad se mu v ty jeho palici rozsvítilo.......

offline ( 23. května 2020 12:44 )

Jo, ty obraceče sena ho musely pěkně polechtat...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání