Ředitelka nadace Kapka naděje sice s manželem Josefem (32) a synem Jakubem (14), jehož má se zesnulým prvním manželem Karlem Svobodou, žije v Říčanech, teď si ale zřejmě udělali výlet do Bohdanče.

Vendula se totiž fanouškům na instagramu hlásila od místního Pilského rybníka, kde obdivovala kachnu pečující o malá kachňátka, zatímco hned několik kačerů si opodál odpočívalo, jako by nic. Nezapomněla se u vody také nechat vyfotit a ukázat tak opět své rostoucí těhotenské bříško. Večer se pak pochlubila fotkou, na níž si opéká špekáček.

Je jasné, že si jiný stav užívá, jako by ho zažívala poprvé. „Nemohla jsem tomu uvěřit a zároveň jsem měla strašný strach. Není mi dvacet, bude všechno v pořádku? Zvládnu to? Prostě desítky otázek. Ale pak jsem si řekla, že to tak má být a že si to prostě budu užívat,“ přiznala ostatně v live streamu Blesku Pizingerová před časem to, jak zareagovala na pozitivní těhotenský test.

Zdá se tak, že prožívá jedny z nejšťastnějších chvil života, a to i přes fakt, že celý svět se bojí nákazy onemocněním covid-19. Vendula tak raději zamířila do přírody, jejíž krásy dokážou uklidňovat. Ostatně i dříve se svým mladším mužem rádi objevovali svět, ale teď kvůli bezpečnostním opatřením proti koronaviru došlo konečně i na rodnou zemi.

VIDEO: Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
90 fotografií