Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Prsatice Katie Price slaví 42: Neuvěříte, jak vypadala, než se stala závislou na plastikách!

/
  • Proměna Katie Price
    22. května 2020 ● 17:32

    Kontroverzní reality hvězdička, pseudo zpěvačka, převážně modelka, ale hlavně hříčka plastických chirurgů Katie Price slaví 42. narozeniny. Kolikrát byla vdaná a proč se lidé obouvají do jejího postiženého syna? Přinášíme pět věcí, které jste o hanbaté prsatici nevěděli!

  • 1.

    Jak vypadala před náloží plastik?

    Katie Price před náloží plastických operací
    Autor: profimedia
     

    Katie Price, vlastním jménem Katrina Amy Alexandra Alexis Infieldová, byla opravdu půvabné děvče. Kdyby nepřešla na temnou stranu, vypadala by mnohem lépe než nyní.

  • 2.

    Čím se proslavila?

    Katie Price
    Autor: Profimedia.cz

    Kariérní začátky měla velmi nadějné. Na konci 90. let se začala objevovat v britských časopisech na tzv. stránce 3, věnované polonahým slečnám. Jak se její poprsí vpisovalo do vědomí celé Británie, rostla její sláva. V roce 2004 se objevila ve své první realityshow na motivy Trosečníků, o rok později to zkusila v Eurovizi. Napsala knihu, věnovala se modelingu, nejvíc se však zviditelnila malým sebevědomím, okořeněným pocitem, že jedna plastika je opravdu málo.

  • 3.

    Kolik měla Price plastik?

    Katie Price podstoupila další plastiku obličeje.
    Autor: profimedia

    Reálného čísla se nikdo, možná ani Katie, nedopočítá. Pozměňovat svůj vzhled začala už v počátcích své kariéry. Nejdřív si zvětšila prsa. Pak si je přifoukla ještě několikrát, zapracovala na zubech, za něž nechala hodným zubařům 120 tisíc liber (3,6 milionu korun), vyhladila si vrásky na obličeji, nechala si zmenšit břicho, upravit oční víčka, aby jí nepadala do očí (?), natáhnout krk a tak dále. Traduje se, že jich může být až 40, pokud bychom počítali i malé kosmetické úpravy, jako je třeba botox, můžeme dosáhnout i stovky.

  • 4.

    Kolikrát byla vdaná?

    Katie Price s exmanželem Kieranem Haylerem
    Autor: profimedia

    Price byla vdaná třikrát. Muzikanta Petera Andreho (47) si vzala v roce 2005 a odešla od něj v roce 2009. Druhým manželem jí v letech 2010–2012 byl MMA bojovník Alex Reid (44). Třetí osudovou láskou měl být o deset let mladší Kiern Hayler, kterého si vzala v roce 2013. Jejich rozvod, započatý v loni, stále není dokončen.

  • 5.

    Postižený syn Harvey

    Katie Price se synem
    Autor: profimedia

    Plastická modelka je pětinásobnou matkou. Nejstarší syn Harvey (17), kterého měla s fotbalistou Dwightem Yorkem (48), se narodil slepý. Později mu diagnostikovali poruchu autistického spektra a Praderův–Williho syndrom, genetické onemocnění, které se projevuje oslabením svalstva, zpomaleným vývojem a růstem a chronickým přejídáním. Jakkoliv se může Price zdát povrchní, svého syna miluje a brání před kritickou veřejností.

    Dále má 14letého syna Juniora Savva Andrease, 12letou dceru Princess Tiaamii Crystal Esther Andreovou, šestiletého nezbedu Jetta Rivieru Haylera a pětiletou dcerušku Bunny.

  • 6.

    Více v galerii

    Na proměnu Katie Price ze svůdné krásky v královnu plastických operací se můžete podívat v naší galerii.

    Fotogalerie
    60 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

pajato73: bodejt by se degerenovaneho syna nezastavala, ma spatne svedomi, pac se v tehotenstvi chovala jako prase..... chlast, drogy a party kazdy den.... *** jedna....

(26. 05. 2020 07:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy