Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dojemné shledání po karanténě: Plakal farmář i jeho oslík

Autor: DH - 
23. května 2020
06:30

Španělský farmář Ismael Fernández sdílel na sociálních sítích dojemné video, na kterém zachytil jeho shledání s milovaným oslíkem. Oba se neviděli dva měsíce, protože majitele uvěznila doma koronavirová karanténa. Z dojemného momentu se rozplakal jak muž, tak údajně i šťastné zvíře.

Video muže, jenž volá na svého oslíka, kterého neviděl dva měsíce, obletělo celý svět. Je na něm zachycený osmatřicetiletý Španěl Ismael Fernández z Malagy, kterak se znovu shledá se svým milovaným domácím mazlíčkem Baldomerou.

Silná chvíle štěstí nakonec autora videa evidentně dojme natolik, že se samým štěstím rozpláče, když oslíka hladí po hlavě. To stejné ale patrně udělá i zvíře, které začne vydávat srdcervoucí zvuky. Muž pak video umístil na svůj Facebook a později i Instagram.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mira que le dije a mi humano que pasase la cuarentena conmigo pero el trabajo y el amor (otro amor 💕) no se lo permitió

Příspěvek sdílený Baldomera (@baldomerayyo),

„Nestydím se za to, že jsem plakal, protože tohle celé je jedním z nejryzejších důkazů čisté lásky,“ napsal Španěl k dojemnému videu, u kterého popravdě nezůstane jedno oko suché. „Baldomera taky trochu plakal, když mě viděla, jak jsem dojatý. Byl to ten nejkrásnější moment, jaký jsem v životě zažil," dodal muž.

sepia ( 23. května 2020 10:51 )

Baldomera ho mala v paži a nie že dojemne plakala. Keby sa to zvieratko tešilo tak by ináč ku nemu pricupitalo. Prišlo normalne lebo myslelo že mu da mrkvu a ked nič nebolo zacalo hikať 🤷🏻‍♀️. Ale inac je super že ten pán ma rad osliky. Milé.👍🏻

baronessa ( 23. května 2020 09:34 )

Trochu divné. To ho dva měsíce nekrmil?

Zobrazit celou diskusi