Když Šeredová v úterý světu oznamovala, že se stala potřetí maminkou, oslovila v dojemném vzkazu novorozenou dceru „princezničko“. Tak říká jistě svým děvčátkům hodně maminek, ale v případě Vivienne Charlotte je to ale vlastně pravda...

Přinejmenším nikdo nemůže říct, že by se toto dítě narodilo do chudé rodiny. Opak je pravdou, jelikož tatínek Alessandro se může pyšnit pohádkovým bohatstvím. Je totiž dědicem automobilového koncernu Fiat a patří k významnému italskému klanu Agnelliových.

Právě tato rodina založila známou automobilku Fiat, pod níž dnes spadají i značky Ferrari či Maserati. Kromě toho ovládá a řídí mimo jiné i fotbalový klub Juventus Turín. Řada členů klanu se navíc pohybuje i v politice. 

Sám Alessandro Nasi, který vyrostl v New Yorku, ale sbíral zkušenosti i různě po světě, je v současnosti viceprezidentem finanční holdingové společnosti Exor. Navíc zajímavá je i Nasiho matka Daniela Remmertová, která má vazby i ve Francii, a dokonce je tetou bývalé první dámy Francie Carly Bruniové Sarkozyové (52). A to se může občas i hodit.

Kromě toho Nasi podle Aleny nemá žádné jiné potomky a nebyl ani nikdy předtím ženatý, takže Vivienne Charlotte, kterou má právě s českou rodačkou, by tak mohla být zatím jedinou jeho dědičkou. 

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií