Fotky s holou hlavou zveřejnila Aneta Parišková na sociální síti. „Tak už to přišlo. Dva týdny od začátku chemoterapie mi začaly vypadávat celé chomáče vlasů. A tak se naše kuchyň změnila na kadeřnictví. Před úplným vystříháním jsme ještě zkusili punkerský styl,“ napsala moderátorka na instagram. S odstraněním kštice jí pomáhal manžel Miroslav a dvojice navzdory těžké situaci nešetřila úsměvy.

Dlouholetá hvězda zpravodajství TV JOJ začátkem května přiznala, že jí diagnostikovali Non-Hodgkinův lymfom. Má za sebou první kolo chemoterapie a před tím dalším ji pustili z Národního onkologického ústavu domů.

„Řekl bych, že to zvládá velmi dobře, i když má samozřejmě ty své těžké chvíle. Anetce chybí práce. Ona na jednom místě doma neposedí. A teď je přitlačená, mnohdy leží a nemůže, protože má toho dost,“ prozradil manžel Pariškové slovenskému Top Staru. „Přiznám se, že jsme čekali, že to bude horší, ale zatím se to dá. I výsledky. Byli jsme u doktora, vypadají vcelku na to, co řešíme, v normě. Tak, jak to má probíhat,“ dodal Miroslav Polakovič.

 

VIDEO: Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií