Trvalo poměrně dlouho, než se známá česká influencerka odhodlala ukázat jizvy po popáleninách. Více než rok a půl od události, která ji kvůli neopatrnosti zaměstnanců při ohňové show v istanbulské restauraci málem stála život, je Třešničková, vlastním jménem Kristýna Třešňáková (24), dostatečně otrkaná a už se nebojí odhodit svrchní vrstvu oblečení.

Na instagramu, kde ji sleduje více než 460 tisíc fanoušků, zapózovala v jednodílných plavkách a kloboučku. Na první fotce se mračí, na druhé září štěstím „Já předtím a potom, co dostanu jídlo,“ okomentovala oba snímky. Bedlivý pozorovatel si sice může povšimnout jizev na rukou a na hrudi, jinak jsou ale známky po popáleninách téměř neviditelné.

Fanoušci se nad svou oblíbenou Týnuš v plavkách jen rozplývali. „Jsi nádherná. Nádherná ještě víc po tom všem, co sis prožila!“ žasla jedna sledující. „Tak ta druhá fotka je naprosto úžasná!“ neskrývala své nadšení jiná fanynka. Přestože na hrůzný zážitek Třešničková nikdy nezapomene a následky ponese do konce života, vyrovnala se s minulostí a působí spokojeně jako nikdy dřív.

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Fotogalerie
48 fotografií