„Moc vám všem děkuji za přání. Za dva roky 40 let, to je strašný,“ napsala Hanka Mašlíková k fotce ze zahrady svých rodičů, na které se pochlubila novou barvou vlasů, která jí ladí k plavkám. Nechtěně je tak po vzoru Nikol Štíbrové (33) a Venduly Pizingerové (48) další známou ženou, která se po karanténě vrátila od kadeřníka s nevšedním odstínem, v tomto případě růžové.

Kromě nové frizury vystavila Hanka i své pěkně tvarované silikonové poprsí, a tak není divu, že se i přes její zděšení nad pomalu blížící se čtyřicítkou dočkala samých pochvalných slov plných obdivu. „Gratuluji (stále krásnější),“ okomentovala snímek také modelka Andrea Verešová (39), která se sama na prahu čtvrté životní dekády může pyšnit luxusními křivkami.

„Kéž by takto vypadaly holky ve dvaceti jako vy ve čtyřiceti,“ lichotí a předvídá Mašlíkové krásu na dva roky dopředu jedna z fanynek. „To není strašný, to je úžasný, že vypadáš tak skvěle,“ pěje ódy na vzhled budoucí čtyřicátnice další z příznivců...

Kromě lichotek se ale Hanka dočkala ještě další narozeninové radosti v podobě pohádkově gigantického pugétu růží, který dle jejích slov přišel od kohosi neznámého. Vypadá to tedy, že by si měl Hančin manžel André Reinders (39) svoji ženu pěkně hlídat. Neznámý ctitel si už na pohlednou moderátorku, která je ve fitku jako doma, nejspíš brousí zuby.

VIDEO: Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií