Do data vydání biografie o Meghan a Harrym zbývají ještě tři měsíce, a přestože si vévodkyně ze Sussexu přála uspíšení tisku, nezbývá jí než čekat. O knížce, jak jinak, ví celá královská rodina, již oba zběhlíci na konci března opustili. A jak královský zdroj prozradil britskému nedělníku The Sunday Times, monarchové z doznání nejsou šťastní a knihu zavrhli.

 „Přirovnali to k mýdlové opeře,“ prozradil zdroj. „Všichni samozřejmě vědí o jejich verzi příběhu, kterou přenesli do knihy. Jenže všichni mají pocit, že drama kolem vévodů ze Sussexu odešlo s nimi a není třeba opět rozdmýchávat oheň. Rodina toto téma pozvolna opouští, knih o nich bylo napsáno nespočet a každá se vytasila s nějakou šílenou jobovkou. Jsou na to zvyklí.“

O knížce se v podcastu věnovaném královské rodině rozmluvil i její autor, skalní fanoušek Sussexů Omid Scobie. Uvedl, že s Meghan a Harrym strávil mnoho času, účastnil se spousty událostí, zkrátka „kroužil kolem nich jako hladový kocour". Vytvořit knihu trvalo dva roky a cílem samozřejmě je ukázat, jak vše doopravdy bylo.

„Mluvili jsme s nespočtem jejich přátel a známých a s lidmi, kteří s nimi pracovali. Nenechali jsme kámen na kameni. Měl jsem tu možnost sledovat, jak i přes to všechno zůstali pevně na nohou a věrní svému přesvědčení. Nemohu se dočkat, až si jejich příběh lidé přečtou,“ řekl.

Knížku si anglicky mluvící část populace bude moci přečíst už 11. srpna, kdy vychází její elektronická verze. Na tvrdou vazbu si budeme muset počkat dalších zhruba 14 dní.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan 

Fotogalerie
94 fotografií