Se vzpomínkami na nelehké dětství se Dominika svěřila v nové publikaci Blesku Můj táta Karel, v níž odkrývá řadu rodinných tajemství. Gottova nejstarší dcera popisuje, jak ji ovlivnilo to, že ji táta přede všemi dlouho tajil, a také to, jak složitě si k ní hledal cestu.

Její křehkou dětskou dušičku pak jistě poznamenal i fakt, že když jí byly dva roky, musela ji její máma, baletka Antonie Zacpalová (85), na více než rok odložit do jiné rodiny. „Když z politických důvodů skončilo maminčino angažmá v karlínském divadle, musela se odstěhovat za prací do Teplic. Rok a čtvrt mezi mým druhým a třetím rokem života jsme tak zůstaly rozdělené,“ prozradila v publikaci Dominika.

O dítě se tak nějaký čas starala kolegyně Zacpalové. „Putovala jsem k Jůlince, což byla garderobiérka z divadla a mámina kamarádka. Babička už tehdy byla nemocná a sama by mě nezvládla. Dnes mámu chápu, neměla možnost volby, jenže tehdy to bylo jiné. Pro malé dítě je rok celá věčnost, navíc jsem nechápala, proč ode mne máma odjela,“ popisuje Dominika smutné období.

Po roce a čtvrt, kdy se měla k mámě konečně vrátit, se to prý neobešlo bez malého dramatu. „Vím, že když se nakonec vrátila a měla jsem jít zpátky domů, plakala jsem a za živého Boha k ní nechtěla. Křičela jsem, že máma není moje máma a trvala na tom, že zůstanu s Jůlinkou,“ dodává Gottová s tím, že toto téma je dodnes pro mámu a dceru taková 13. komnata.

Jůlinka se z Dominičina života vytratila a už se nikdy nevídaly. A proč Zacpalová tehdy nevyhledala pomoc u Gotta? „Vůbec mě to nenapadlo. Ta naše setkání byla tak řídká, tak sporadická, že bych to považovala za nevhodné,“ říká dnes.

V publikaci Můj táta Karel toho naleznete mnohem více! Co předcházelo Dominičině početí? Jak Gott sváděl Antonii? Jak reagoval, když mu řekla o miminku? A co všechno se poté strhlo?

SPECIÁL MŮJ TÁTA KAREL SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDE!

6304241:gallery:true:true

VIDEO: Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií