Tohle by nevymysleli ani tvůrci Ulice! „Stala se mi taková hloupá věc. Šel jsem tuhle po ránu z odběru, a protože jsem byl nalačno, zaběhl jsem si do sámošky pro rohlíky a kousek sýra. Nakoupil jsem, došel domů a teprve doma mi došlo, že jsem nakupoval v době pro seniory a nikdo mi neřekl ani slovo!“ svěřil se představitel Tomáše Jordána z nekonečného seriálu.

„Nejvyšší čas se oholit!“ rozhodl se herec Petr Vacek. A není jediný, kdo se v období pandemie koronaviru nechal zarůst v Rumcajse...

Další zarostlí fešáci

Peter Pecha (30)

I když má na bradě sotva pár chloupků, knírem by mohl práskat jako Freddie Mercury (†45) ze skupiny Queen. Muzikálový Tarzan a držitel Thálie za roli Rockyho si v tílku dělal legraci, jak cvičí bicepsy. Manželka Kateřina (30) mezitím zadělávala na pekáč buchet.

Maroš Kramár (61)

Na holicí strojek zanevřel také slovenský herec a moderátor českých Zázraků přírody. „Už dva měsíce tu takhle sedím a zarůstám,“ svěřil se na instagramu v krátkém videu ze své luxusní vilky u jezera. Ač si vysloužil přezdívku Medvěd z Tater, některým fanynkám připadá i tak sexy.

Marek Lambora (24)

I hezounek Janek ze Slunečné přes karanténu zmužněl. Kvůli seriálu se ale musí oholit. Jeho role si totiž vyžaduje hladce vyholenou tvářičku à la princ Krasoň. „Sbohem, vousy! Tolik jsme toho spolu zažili. Jak dlouho jsem se načekal, než narostete...“ loučil se herec.

Ondřej Vodný (38)

Moderátor ze Snídaně s Novou zdokumentoval nejen narostlé vousy, ale také průběh holení. Nakonec se ale pomocí filtru upravil na miminko. Pobavil tím nejednu fanynku.

VIDEO: Smutné dětství hvězdy Ulice Vacka: Rodiče byli lékaři, oba měli rakovinu! Maminka zemřela.

Video
Video se připravuje ...

Smutné dětství hvězdy Ulice Vacka: Rodiče byli lékaři, oba měli rakovinu! Maminka zemřela. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií