Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Malíčky: Jejich délka o vás hodně prozradí

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    18. května 2020 ● 10:00

    „Čtení“ z lidského těla bylo kdysi součástí lékařství a poznatky o tom, jak souvisí tělo a duše, se předávají dodnes.  Co o vás říká „malíčkový test“?

  • 1.

    1.

    6340496:normal300:true:trueNeukazujete příliš emocí a chcete, aby si každý myslel, že jste silní a chladní.

    Bez ohledu na to jste emocionální typ a rádi se seznamujete, dokážete být k lidem velmi milí. O své blízké opravdu zajímáte, ale dokážete být odtažití a chladní vůči lidem, s nimiž si nejste blízcí. Neradi ukazujete své slabosti, skrýváte pocity a tak můžete na ostatní působit trochu smutně.

    Každý úkol chcete dokončit, nevzdáváte to, ani když se vám celá záležitost maximálně protiví. Také jste schopni pomoci lidem, kteří jsou v nouzi.

    Jste velmi čestní a lež se vám hnusí. Ovšem protože nikdy nelžete, nenávidíte, když vám někdo lže.

  • 2.

    2.

    6340495:normal300:true:trueJste velký snílek. Sníte o skutečné lásce a o někom, kdo vám porozumí a bude vás milovat takové, jací jste.

    Protože o tom sníte - jste velmi loajální, jakmile se do někoho zamilujete a vždycky na něj myslíte.

    Jste impulzivní, když vám něco proběhne hlavou a vy se rozhodnete, že je to správná věc, uděláte to bez ohledu na okolí.

     Jste velmi citlivá, ale také silná a nezávislá osoba. Nebojíte se ani těžkých úkolů a největší strach máte z toho, že vám ublíží ti, které milujete.

  • 3.

    3.

    6340494:normal300:true:trueSnadno se rozčílíte, a pokud vás něco nebo někdo rozzlobí, končíte s ním definitivně. Neradi také zkoušíte nové věci, máte rádi své jistoty.

    Ostatním lidem se moc neotevíráte, své problémy a pocity si raději necháváte pouze pro sebe. Jste však potěšení, když vám někdo důvěřuje a svěřuje se vám. Lichotí vám, i když je na vás někdo závislý. Snadno lidem odpouštíte, zejména, když vám trochu polichotí.

    V životě máte jasně dané priority, a nikdy nepředstíráte, že máte rádi něco, co vám jde na nervy, i když by vám to ve společnosti prospělo.

    Máte velmi vysoké ego, když prosazujete své názory. Pokud se ukáže, že se mýlíte, přijmete to a omluvíte se.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz