Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Luxusní útočiště během karantény: Opulentní vila nabízí garáž pro 10 aut a soukromý heliport!

Autor: rc - 
19. května 2020
06:00

V takovém luxusu byste toužili po tom, aby karanténa nikdy neskončila! Opulentní rezidence u australského národního parku Ku-ring-gai má šest pokojů a čtyři koupelny. Navíc máte k dispozici garáž pro deset aut, obří zahradu, tenisový kurt a soukromé vodopády! Prodejní cena dosahuje k 11 milionům dolarů (181 milionů Kč).

Luxus obklopený přírodou! Tak lze popsat rezidenci, která leží u australského národního parku Ku-ring-gai, který se nachází v Novém Jižním Walesu. Dechberoucí sílo Angophora Lodge disponuje šesti ložnicemi a čtyřmi koupelnami.

Majitel má navíc pro sebe domácí kino, luxusní saunu, tenisový kurt na rozlehlé zahradě a garáž, kam se může vejít až třináct aut. No a ten, kdo dává přednost před ucpanými silnicemi létání, má k dispozici heliport!

Vila, která leží pouhých pětačtyřicet minut jízdy z proslulého australského města Sydney, získala několik ocenění. Přestože je to jako by kamenem dohodil z rušné metropole, z jídelny a obývacího pokoje si můžete užívat výhled do zelenajícího se rozlehlého parku.

Dům je moderně vybaven, a tak osvětlení a bezpečnostní opatření lze ovládat z mobilního telefonu. Během chladných večerů si můžete užívat teplo u kamenného krbu v obývacím pokoji, jehož nábytek je z kůže. Hlavní ložnice má mramorovou koupelnu s vířivkou. Pro potenciální hosty je na pozemku oddělený domek, který má dvě ložnice.

Pro toho, kdo uvažuje během pandemie koronaviru utéci z přeplněného města, je vila jako stvořená. Navíc je právě teď k prodeji! Prodejní cena luxusní rezidence, v níž najdete veškeré vyžití, se pohybuje kolem 10,5 (173 milionů) až 11 milionů dolarů (181 milionů korun)!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi