V neděli jsme se konečně dočkali verdiktů, díky nimž se utvořila nová finálová TOP 10. Šok pro diváky bylo nepostoupení Kláry Berishaové, jasné favoritky soutěže. Ačkoliv její vystoupení byla téměř bezchybná, u posledního semifinálového kola naprosto pohořela a musela se rozloučit.

Dalším smutným odpadlíkem se stal talentovaný Matěj Vávra, jemuž porotci věštili příznivou budoucnost. O tu se bude muset postarat bez výhry v soutěži.

Překvapivý je naopak postup Timoteje Májského, divácky milovaného i nenáviděného soutěžícího. Jeho výkon, stejně jako v předchozím kole, kdy ho Habera posílal na psychiatrii a málem se z něj pozvracel, rovněž nebyl z nejlepších, ale zřejmě stačil k tomu, aby se prodral do TOP 10. Třešničkou večera byla nezkrotná diva Barbora Piešová, která opět dokázala, že talentu má na rozdávání.

Do finále dále postoupili Esther Lubadika, Diana Kovaľová, Martin Schreiner, Michal Šafrata, Dominika Lukešová, Lucie Bikárová, Giovanni Ricci a Júlia Kramárová.

Už příští týden v neděli se odehraje první finálové kolo. Vzhledem ke koronavirové krizi se soutěž musela uskromnit a zkrouhnout počet finálových kol na dvě; vítěze tak budeme znát už 31. května. Jak bude vyřazování vypadat?

Podle režiséra SuperStar Pepeho Majeského se v prvním kole rozloučí pět soutěžících s nejmenším počtem diváckých hlasů. Ve druhém kole vystoupí zbývající pětice se dvěma písničkami, krátké divácké hlasování rozhodne o dalších dvou, kteří se do poslední trojky neprobojují. Zbývající superfinalisté zazpívají divákům u obrazovek ještě jednou. Další hlasování rozhodne o konečném vítězi...

VIDEO: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Paľo tvrdě zkritizoval soutěžícího

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Paľo tvrdě zkritizoval soutěžícího TV Nova

Fotogalerie
46 fotografií