Rok po svatbě v roce 2015 si manželé začali budovat nové hnízdečko za Prahou, které si zařídili ve svém oblíbeném boho stylu. Dokonce si z jedné místnosti udělali nahrávací studio, kde tvořili nové písničky. Ale konec jejich vztahu vše obrátil vzhůru nohama. 

„Rozhodli jsme se dům prodat, což se velmi rychle podařilo, a finančně se vyrovnat. Tím se to podstatné vyřešilo, pochopili jsme, že bude lepší začít nanovo. Lukáš i já už máme nové byty. My jsme si s Rosálkou pronajaly malý byteček v centru Prahy, což je po letech bydlení na venkově příjemná změna,“ svěřila se v live streamu Blesku Jitka Boho

Na dalších náležitostech se už bohužel tak rychle nedomluvili. „Lukáš si nepřeje, abych dál vystupovala s písničkami, co jsme vytvořili spolu. Mrzí mě to, protože se měly objevit na nové desce a ráda je zpívám, ale to je teď passé. Pak ještě chtěl, abych se vzdala příjmení Boho, na kterém si dost zakládá, ale to jsem odmítla, jmenuje se tak i naše dcera a já nevidím důvod. Navíc si na to už všichni zvykli a je to i moje značka, nakonec jsme se tedy domluvili, že si ho nechám,“ netají se kráska se spory s manželem. 

I když všechny zajímá důvod jejich rozchodu, chce si ho Jitka nechat pro sebe. „Hodně se toho napsalo, ale jediné, co chci říct, je to, že jsme se nerozešli po první hádce, náš problém se táhl dlouho a nebylo jednoduché přiznat si konec. Vdávala jsem se s tím, že to je napořád, bohužel to nevyšlo,“ neskrývá vlastní zklamání modelka, která věří, že budou letos oficiálně rozvedeni. 

VIDEO: Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit? Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií