Kdy nebo kde na sebe tyhle dvě narazily, ví jen ony, ale spojení je to neobvyklé. Dagmar Havlová a Pavlína Němcová společně strávily nedělní odpoledne na Vltavě v lodičce, kde nechybělo šampaňské, pohoštění a kytice. 

„Tyto speciálně vzácné okamžiky vytvářejí vzpomínky, které vydrží celý život. Děkuji za veškerou lásku, soucit a nekonečnou inspiraci, kterou se mnou sdílíš. Jaká čest,“ okomentovala společnou fotku modelka. 

V poslední době se paní Dagmar obklopuje mladšími kolegyněmi a vůbec nešetří komplimenty pod jejich příspěvky na sociální síti. Po návštěvě v podcastu Terezy Ramby (30) napsala: „Okamžitě jsme se semkly. Je čistá jako pramen vody a krásná jako Angelina Jolie. Talentovaná na vše na co sáhne, empatická, citlivá a dobrosrdečná.“ Havlová Terezu poznala, když jí bylo 15 let, a kdykoliv se potkají, jejich radost nebere konce. Naposledy společně strávily čas na toaletách v Rudolfinu, kde probíhal Český lev. 

Bývalé první dámě neušel ani příspěvek topmodelky Daniely Peštové (49), a tak rovněž přidala milý komentář: „Jste nádherná.“ Partnerka Paľa Habery (58) obratem odpověděla: „Od takové krásné ženy, jako jste vy, poklona potěší dvojnásob.“

A jak se ukázalo, Dagmar Havlová je sledující také komičky a moderátorky Nikol Štíbrové (33). „Máte krásné zuby,“ zalichotila jí.

VIDEO: Dagmar Havlová vlastní stovky klobouků! Co s nimi dělá a kde je uschovává?

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová vlastní stovky klobouků! Co s nimi dělá a kde je uschovává? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií