Poté, co Vendula Pizingerová, vdova po slavném hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68), přečkala kritický první trimestr, pochlubila se celému světu s krásnou novinkou: Je v jiném stavu. Se svým třetím manželem, o šestnáct let mladším sportovcem Josefem Pizingerem (32), očekává děťátko, a i když se do ní mnozí lidé strefují kvůli jejímu vysokému věku, v němž jsou z mnohých žen už babičky, ona si své vymodlené těhotenství užívá plnými doušky.

Nyní sdílela na instagramu krásnou, málem až poetickou fotku, na níž pózuje se svým životním partnerem v lese, s dojemným popiskem „nic není věčné kromě nás… tak se těším na život, každý den. Na všechno, co přinese. Nejsem idealista, tak vím, jak věci chodí,“ podotkla patrně v narážce na svou dcerku Klárku (†5), která podlehla leukémii, a na rizikové druhé těhotenství se synem Jakubem (14). „Ale přese všecko! Jo!“ dodala nadšeně.

Zamilovanost, láska, ale i mateřské štěstí, to jsou všechno emoce, co z toho jednoho jediného snímku sálají snad na všechny strany. Vendule požehnaný stav podle všeho svědčí, a jak se zdá, také Josef, pro kterého bude dítko s Vendulou jeho prvním potomkem, září stejně jako jeho choť. Nezbývá než držet jim palce, aby i zbytek těhotenství proběhl bez komplikací – ačkoliv jak sama Vendula přiznala, první tři měsíce prý jen neustále zvracela... anebo navštěvovala cukrárnu.

VIDEO: Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií