Světoznámá zpěvačka a jedna z nejúspěšnějších umělkyň současnosti se s prominentním britským párem seznámila už v roce 2018 na charitativní akci. Od té doby jsou údajně velcí přátelé. Britka Adele ale žije v Beverly Hills v Los Angeles a za Harrym a Meghan to měla daleko, a proto se příliš nepotkávali. To však změnila koronavirová krize, kterou členové britské královské rodiny tráví právě v Los Angeles.

Pětatřicetiletý syn princezny Diany Harry a jeho manželka Meghan si na karanténu pronajali honosný dům v Beverly Hills s osmi ložnicemi a dvanácti koupelnami, který patří režiséru Tyleru Perrymu a stál ho bezmála půl miliardy korun.

V přibližně o polovinu „levnější“ haciendě, která leží pět minut autem od tohoto domu, pak žije právě Adele a přátelé se tak začali pravidelně navštěvovat. Adele jako místní obyvatel dokonce Harrymu a Meghan radí, co v místě dělat.

„Adele sousedství v Beverly Hills přímo miluje. Doporučila jim dokonce i školku, kam chodí její čtyřletý syn Angelo. Je velice diskrétní a malý Archie tak nemusí mít strach, že bude bombardovaný od fanoušků a papparazzi,“ uvedl anonymní zdroj pro DailyMail. „Meghan obdivuje umění Adele vyhýbat se pozornosti, přestože je obrovská hvězda,“ doplnil zdroj.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu v minulosti šokovali veřejnost výroky o tom, že se chtějí částečně vzdát svých královských povinností. V souvislosti s tím se na čas odstěhovali z Velké Británie do Kanady, rodiště Maghan. Odtud pak v březnu zamířili do Los Angeles, kde se skrývají před koronavirem.

Fotogalerie
79 fotografií