Když byla Partyšová v karanténě (vzala si tři týdny volna, aby neohrozila rodiče, se kterými žije v jednom domě), její místo po boku Pavla Svobody (50) zaujala sympatická blondýnka Kloubková. A právě to stálo Gábinu místo!

Kloubková a Svoboda bravurně navázali na časy šest let zpátky, kdy už spolu ranní vysílání uváděli. Ale poté, co se Kristina přesunula do Televizních novin na místo na mateřskou odcházející Lucie Borhyové (42), dostal Pavel jako novou parťačku Partyšovou.

Kladný ohlas

U televizních diváků prý ale nepatřila k nejoblíbenějším. „Na Gábinu v poslední době chodila velká řada stížností ze strany diváků, kteří ji nemají dvakrát v oblibě,“ říká zdroj deníku Blesku. „Když ji během karantény zastoupila Kristina Kloubková, mělo to u diváků značně kladný ohlas. Proto ji Kloubková nahradí trvale,“ pokračoval zdroj Blesku.

Televize Nova se prý bude snažit najít Partyšové nového partnera. „Má smlouvu do prosince 2020, ale je placena pouze za odvysílané díly, takže je klidně možné, že už se na obrazovku vůbec nevrátí,“ dodal člověk z TV Nova.

Historie se opakuje

Osudy Kloubkové a Partyšové jsou na Nově vůbec podivně propletené. Vzájemnou rošádu totiž nezažívají poprvé – už před čtyřmi lety právě Kloubková střídala Partyšovou v pořadu Prásk! Jednalo se ale pouze o záskok během nemoci. Tentokrát je to ale výměna natrvalo...

VIDEO: Dvakrát rozvedená Gabriela Partyšová má nového chlapa! Kdo to je? 

Video
Video se připravuje ...

Dvakrát rozvedená Gabriela Partyšová má nového chlapa! Kdo to je? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií