Benjamínek rodinné kapely dlouhovlasáčů se rozhodl, že neochudí fanoušky o důvod svého rozhodnutí. Na svůj instagramový profil proto nahrál dvě a půl minuty dlouhé video, kde objasňuje své pohnutky. V úvodu záznamu Angelo svým fanouškům nejprve vysvětluje, jak je pro něj důležité komunikovat s fanoušky na rovinu a přímo.

Užil jsem si opět tři a půl roku práce se svými sourozenci,“ začal Angelo Kelly mluvit k věci. Připomněl tím rok 2017, kdy se rodina rozhodla poskládat miliony fanoušků na celém světě milovanou kapelu opět dohromady. V podobě, v jaké ji znali, se totiž Kelly Family rozhodli přestat vystupovat poprvé v roce 2000, když kapelu opustili nejprve Kathy a John. Pak se většina rozhodla buď zkusit sólové dráhy, někteří ale úplně přestali vystupovat. Jiskřička naděje svitla skalním fanouškům právě před třemi lety s ohlášeným návratem. Teď ji ale Angelo Kelly zas a znovu zcela udusal.

Myslím, že jsme dosáhli mnohem, mnohem víc a zažili mnohem víc, než jsme očekávali. Musím ale zároveň přiznat, že to bylo strašně moc práce, obzvlášť pro mě. Jsem totiž ten, kdo dělá všechno do extrému, nejspíš,“ vysvětlil zpěvák. Zároveň ale Angelo Kelly dodal, že na vině nejsou hádky ani pokažené vztahy mezi členy slavné rodiny: „Opouštím kapelu, ale rozhodně ne rodinu!

VIDEO: Pustili jsme Angelovi z Kelly Family, co o něm zpívají Tři sestry! Jak reagoval?

Video
Video se připravuje ...

Pustili jsme Angelovi z Kelly Family, co o něm zpívají Tři sestry! Jak reagoval? Blesk TV

Fotogalerie
39 fotografií