Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Perverzní otec brutálně zavraždil synka (†6): Znásilňoval ho klackem a koupal v bělidle

Autor: shp - 
15. května 2020
21:39

Toto je tvář perverzního démona. Americký otec Mauricio Torres (50) je obviněn ze znásilňování a zavraždění svého syna Maurice Torrese (†6). Toho při kempování v Missouri brutálně mlátil klackem, kterým ho pak znásilňoval. Nebohé dítě vážným zraněním podlehlo.

Mauricio Torres byl již dvakrát z vraždy a znásilnění usvědčen, ale vrchní soud rozsudky smetl ze stolu. Nyní půjde k soudu potřetí a otázkou je, zda bude souzen znovu, nebo mu bude potvrzen předchozí rozsudek.

Podle policie zemřel Maurice 30. března 2015 poté, co ho otec bil a sexuálně zneužíval klackem při kempování. Chlapcovi se po útoku zanítila rána, dostala se do ní infekce a on umíral v bolestech. Ještě před samotnou agónií zažil neuvěřitelná muka.

Kleštěmi synovi trhal zuby

Otec mu měl kleštěmi trhat zuby a nutil ho koupat se v bělidle. To vše si vysloužil za to, že snědl kus dortu bez dovolení. Nešlo ale asi bohužel o nic výjimečného. I další Toressovy děti – vlastní i nevlastní – tvrdí, že je bil a sexuálně zneužíval.

První rozsudek byl zvrhlému muži zrušen kvůli údajnému nedostatku důkazů. Podruhé byl zrušen kvůli polehčujícím okolnostem a rozhodlo se o dalším stání. Torrese totiž v soudní síni napadl jeho nevlastní syn Quinten Martin.

Matka si odpykává doživotí

Podařilo se ho včas zadržet, ale atak pozdržel rozsudek. Mauriceova matka se k podílu na vraždě syna již přiznala a odpykává si ve vězení doživotí. Jenom o fous se vyhnula trestu smrti. Tvrdí, že si neuvědomila, jak moc její muž dítě týrá a zneužívá.

Pollo ( 16. května 2020 14:25 )

Za koule do průvanu a nechat viset.

zapletalikovi ( 15. května 2020 23:53 )

Rozsudek byl zrušen kvůli polehčujícím okolnostem... Marjápano, a ty vzali kde?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání