Novomanželé dlouho těhotenství tajili, až v týdnu fotograf Nového Času zachytil herečku s rostoucím bříškem, a tak musela jít prominentní dvojice s pravdou ven. Barbora je již v pátém měsíci těhotenství. A jak to zvládá?

To prozradím až po těhotenství. Ještě stále ho prožívám, nic jiného si nepřeji, jen aby vše dobře dopadlo,“ řekla s úsměvem Novému Času umělkyně, která je v radostném očekávání právě v období pandemie koronaviru.

„Brala jsem to velmi zodpovědně. Nevěděla jsem, jak se bude situace vyvíjet a hlavně, abych neonemocněla. Byli jsme jen doma a řídili jsme se tím, co bylo. S rodinou si volám každý den. Takže alespoň tak jsme byli v kontaktu a teď, když se už uvolnily opatření, tak jsem se byla na rodiče podívat,“ přiznala režisérova manželka. „Chválabohu, jsem měla i kontrolu a vše probíhalo za přísných bezpečnostních podmínek, ale na kontrolu jsem chodila.“

Moment, když zjistila, že je těhotná, si Barbora velmi dobře pamatuje. Zprávu hned oznámila své polovičce. „Neřeknu, jak jsem mu to řekla. Ale Jano byl tehdy pracovně odcestováním v zahraničí, když jsem se to dozvěděla. Ale těšili jsme se velmi,“ zasmála se Barbora, která ještě nemá výbavičku. Podle ní má ještě dostatek času. „Nemám ještě absolutně nic. Protože i tak bylo všechno zavřeno a my jsme byli opatrní a nechtěli jsme kupovat dopředu,“ vysvětlila herečka.

VIDEO: Takhle se získávají role v muzikálu?! Zpěvačka se vrhla na režiséra

Video
Video se připravuje ...

Takhle se získávají role v muzikálu?! Zpěvačka se vrhla na režiséra. Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
24 fotografií