Není dne, kdy by si Heidi Janků nevzpomněla na svého manžela Ivo Pavlíka (†84). Hudební skladatel, s nímž byla dlouhých třicet let, zemřel v srpnu 2017 na infarkt. K jeho 87. narozeninám, které by oslavil 12. května, sdílela Janků na sociální sítě společnou fotografii.

„S tebou mě bavil svět. Ivo by dnes oslavil 87. narozeniny. Myslím, že v této náhubkové době by ani žádnou oslavu nechtěl,“ napsala Janků k usměvavé momentce s manželem a svůj názor podtrhla smajlíkem s rouškou, symbolem současné situace.

„Tak si na něj vzpomeňte vy, co jste ho znali a měli ho rádi. Já na něj vzpomínám každý den,“ uzavřela zpěvačka. V komentářích mu do nebe popřáli fanoušci i ti, kteří měli tu čest si s ním popovídat a strávit společný čas.

„Ivoš mi kdysi řekl ‚Poslat někoho do pr****e můžeš vždycky, na to je dost času‘. Děkuju, Ivoši, děkuju za to, kolik jsi mě toho naučil a kolik jsme se toho spolu mohli naučit. Není den, abych si nevzpomněl,“ zavzpomínal na zesnulého Pavlíka moderátor rádia Kiss Martin Hájek.

VIDEO: Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám! 

Video
Video se připravuje ...

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií